Ultimele Noutati
Programului National - Tabere Studentesti 2017
 
Apr
24
Postat de: Admin TPA
Sectiune: Fac. de T.P.A
Programului National - Tabere Studentesti 2017
Calendar Evenimente
<< Septembrie, 2017 >>
DuLuMaMiJoViSa
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Parteneri
 
 
Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare reprezinta a doua scoala superioara de profil din tara, înfiintata în 1990.
În prezent facultatea dispune de un corp profesoral propriu, format din 45 cadre didactice, care îmbina experienta profesorilor cu multi ani de activitate cu competenta si entuziasmul tinerelor cadre didactice. Acestora li se adauga profesori asociati – specialisti recunoscuti din tara si strainatate.
În facultatea noastra studentii se pregatesc în domeniul ingineriei produselor alimentare, devenind licentiati în specializarile:
  • Ingineria Produselor Alimentare;
  • Controlul si Expertiza Produselor Alimentare;
  • Protectia Consumatorului si a Mediului;
  • Extracte ºi Aditivi Naturali Alimentari.
Oferta educationala a facultatii mai cuprinde studii de masterat pentru specializari în domeniile tehnologiilor agroalimentare si controlului produselor agroalimentare, precum si studii universitare de doctorat in domeniul Ingineria Produselor Alimentare. De asemenea studiile postuniversitare pentru formarea de specialisti pentru sistemul de management al sigurantei produselor alimentare conform principiilor HACCP completeaza posibilitatile de specializare oferite de facultatea noastra.
Astazi, dupa 25 ani de la înfiintare si 20 ani ca si facultate de sine statatoare a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara, studentilor nostri le stau la dispozitie spatii noi de învatamânt, conditii de studiu la nivel european, carora li se adauga conditii de cazare în camine complet reabilitate, o baza sportiva moderna precum si posibilitati de practica tehnologica în unitatile de profil de vârf din domeniu.
Decan,
Prof. Dr. Ing. Adrian RIVIS
Prezentarea Facultatii de Tehnologia Produselor Agroalimentare

 


Web design Timisoara
Prezentare Facultate  |    Noutati  |   Evenimente  |   Localizare pe harta  |   Contact
USABMVT
Copyright © 2017. Toate drepturile rezervate
Web design Timisoara