Ultimele Noutati
Programul National Tabere studentesti 2018
 
Mai
29
Postat de: Admin Management
Sectiune: FMA
Programul National Tabere studentesti 2018
Anunturi
EXAMENUL PENTRU ACORDAREA GRADULUI DIDACTIC II
Sesiunea August 2018
VESTART - Arta antreprenoriatului
PROIECT - Metodologia de selectie a planurilor de afaceri
VESTART - Arta antreprenoriatului
Metodologia de selectie a planurilor de afaceri
ANELiS - Acces National la Literatura Stiintifica de Cercetare
Acces National Electronic la Literatura Stiintifica de Cercetare
OFERTA POMI FRUCTIFERI CERTIFICATI
USAMVB Statiunea Didactica Timisoara
Anunt demarare achizitie publica
Anunt privind demararea achizitiei publice
Calendar Evenimente
<< August, 2018 >>
DuLuMaMiJoViSa
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Parteneri
 
 
Bursa URSUS

Despre Bursa
URSUS-Studenti pentru Comunitate”
pentru anul universitar 2017-2018

“URSUS Breweries”, împreună cu  Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Bantului ‘Regele Mihai I al Romaniei” din Timișoara lansează programul de burse nominale «URSUS-Studenti pentru Comunitate», adresate tuturor studenților cu rezultate academice excepționale și activități în organizații non-profit, non-guvernamentale, non-politice, dezvoltând o puternică implicare ca voluntar în comunitatea Timișoreană.

Rolul acestui program este acela de a susține studenții excepționali ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Bantului “Regele Mihai I al Romaniei” din Timișoara, care au obținut media generală de minimum 8,00 pe ultimul semestru încheiat; de asemenea, candidații trebuie să îi inspire pe cei din generația lor, stimulându-i să se implice în activități de voluntariat locale.

Initiativa “URSUS Breweries” dorește să stimuleze studentul pentru o implicare semnificativă în problemele sociale (și nu numai) ale comunității.

Rezultatele pentru Bursa - URSUS


 

Ursus Breweries lansează a doua ediție a programului Graduate Trainee
„TheChallenge4Greatness”

 

Ursus Breweries lansează a doua ediție a programului Graduate Trainee „TheChallenge4Greatness”, destinat studenților din ultimul an de studii, tinerilor absolvenți și masteranzilor.  La fel ca și anul trecut, în 2018, Ursus Breweries deruleaza un proces de recrutare pentru  12 poziții de Graduate Trainee, șase în departamentul Comercial și șase în zona de Producție, în București și în fabricile companiei din Buzău, Brașov și Timișoara.
TheChallenge4Greatness” are drept scop dezvoltarea profesională și pregătirea tinerilor aflați la începutul carierei pentru un viitor rol în cadrul companiei. Astfel, prima parte a programului îi introduce în lumea producției berii, unde vor putea să își dezvolte cunoștințele acumulate în perioada studiilor. Prin urmare, prima etapă a programului este structurată sub forma provocării de a gestiona integral un proiect timp de trei luni. În urma evaluării, în funcție de rezultate, cei mai buni candidați vor trece în a doua etapă a programului, cea de Management Trainee. Timp de aproximativ un an, în perioada de dezvoltare profesională accelerată de Management Trainee, aceștia vor avea contact și vor lucra direct cu specialiști din mai multe arii funcționale. În cazul departamentului Comercial este vorba despre Marketing, Trade Marketing și Vânzări, iar în zona de Producție, despre direcțiile Brewing, Packaging și Engineering.
Studenții în ultimul an de studii, tinerii absolvenți sau masteranzi care sunt în căutarea unui astfel de program de formare profesională pentru startul carierei, pot găsi mai multe informații despre „TheChallenge4Greatness” accesând documentul AICI (link)


Actualizat de: Admin USAMVBT la data 2018-04-19
Web design Timisoara
USABMVT
Copyright © 2018. Toate drepturile rezervate
Web design Timisoara