Ultimele Noutati
Simpozion 2019 FHS
 
Feb
27
Postat de: AdminHORTI
Sectiune: Faculty of Horticulture and Forestry
Simpozion 2019 FHS
Anunturi
COLOCVIUL PENTRU ADMITEREA LA GRADUL DIDACTIC I
COLOCVIUL PENTRU ADMITEREA LA GRADUL DIDACTIC I
PROGRAMUL POSTUNIVERSITAR DE PREGATIRE PSIHOPEDAGOGICA 2018-2019
VESTART - Arta antreprenoriatului
PROIECT - Metodologia de selectie a planurilor de afaceri
ANELiS - Acces National la Literatura Stiintifica de Cercetare
Acces National Electronic la Literatura Stiintifica de Cercetare
OFERTA POMI FRUCTIFERI CERTIFICATI
USAMVB Statiunea Didactica Timisoara
Anunt demarare achizitie publica
Anunt privind demararea achizitiei publice
Calendar Evenimente
<< Aprilie, 2019 >>
DuLuMaMiJoViSa
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Parteneri
 
 
EURAXESS
EURAXESS
 
EURAXESS - Researchers in Motion reprezinta o cale catre cariere atractive in cercetare in Europa si catre un rezervor de talente de talie mondiala din domeniul cercetarii. Sprijinind mobilitatea cercetatorilor, EURAXESS ajuta la stabilirea Europei ca o arie de excelenta in domeniul cercetarii stiintifice.
Aria Europeana a Cercetarii ofera oportunitati potential nemaiintalnite, nu doar pentru cercetatorii care aspira la o avansare in cariera intr-o alta tara europeana, dar si pentru organizatiile stiintifice in cautare de talente internationale.
Fiti un jucator activ in crearea acestei arii de excelenta, profitand de oportunitatea de a lucra alaturi de specialisti de varf si de a avea acces la facilitati de cercetare de nivel mondial.
EURAXESS Jobs este un instrument de recrutare lipsit de orice griji, care nu percepe nicio taxa.
Ca cercetator, veti gasi o abundenta de informatii actualizate in mod constant cu privire la locuri de munca vacante, oportunitati de finantare si granturi de cercetare in intreaga Europa. Prin postarea CVului dvs. dati posibilitatea celor care se ocupa de recrutare sa va gaseasca.
Ca si companie sau institut de cercetare, puteti afisa gratuit locuri vacante si puteti cauta CV-urile unor cercetatori internationali de prim rang.
Beneficiati, de asemenea, de acces direct la portalurile nationale de locuri de munca din cele 35 de state partenere, care contin informatii cu privire la locuri de munca in domeniul cercetarii si la oportunitati de finantare, precum si cu privire la serviciile personalizate din fiecare tara.
EURAXESS Services este o retea ce contine peste doua sute de centre situate in 35 de tari europene.
Ca cercetator, aceste centre va ofera asistenta atat dumneavoastra, cat si familiei dvs. in a va planifica si organiza sederea intr-o tara straina. Acest serviciu personalizat, oferit in mod gratuit, va ajuta in abordarea unor chestiuni precum cazarea, viza si permisele de munca, orele de limbi straine, scoli pentru copiii dvs., asigurarile sociale si ingrijirea medicala.
Un personal bine informat va sta la dispozitie.
Gasiti un centru EURAXESS Services in apropiere de dvs. si cititi cateva dintre povestile de succes.
EURAXESS Rights ofera toate informatiile legate de Carta Europeana a Cercetatorilor si Codul de Conduita pentru Recrutarea Cercetatorilor. Carta stipuleaza drepturile si obligatiile cercetatorilor, precum si institutii de cercetare si finantare.
Codul vizeaza asigurarea unui tratament egal pentru toti cercetatorii din Europa si sporeste transparenta in cadrul procesului de recrutare a acestora.
Un numar mare de institute de cercetare de varf au subscris deja la Carta si la Cod: aflati care sunt acestea in sectiunea "Semnatari" (Signatories).
EURAXESS Links ofera cercetatorilor europeni care lucreaza in strainatate servicii web interactive pentru a-i mentine uniti atat intre ei, cat si cu Europa.
Sunt disponibile forumuri web, baze de date ale cercetatorilor, alerte prin e-mail, buletine informative electronice, iar membrii beneficiaza de evenimente de interrelationare organizate periodic.
EURAXESS Links ofera informatii cu privire la oportunitati de dezvoltare a carierei in Europa, colaborari transnationale in domeniul cercetarii si politici europene de cercetare.
Serviciul functioneaza in Statele Unite, Japonia si China. Afilierea este gratuita.
 
Portalul EURAXESS – Comisia Europeana: http://ec.europa.eu/euraxess/
Portalul românesc EURAXESS – Ministerul Educatiei Nationale: http://www.euraxess.gov.ro/
Alte portaluri nationale EURAXESS pot fi gasite aici.
 
 
Centrul EURAXESS USAMVB Timisoara
Corina Abraham-Barna
E-mail: abraham-barna (at) uex-usamvbt.org
Tel: +40 256 277 080
 
Fluturas EURAXESS
 
Va invitam sa vizitati varianta în limba engleza a paginii (click aici)

Actualizat de: Admin USAMVBT la data 2018-03-29
Web design Timisoara
USABMVT
Copyright © 2019. Toate drepturile rezervate
Web design Timisoara