Ultimele Noutati
Workshop SheepNet
 
Noi
09
Postat de: Admin ZOO
Sectiune: Fac. de Zootehnie si Biotehnologii
SheepNet
Calendar Evenimente
<< Decembrie, 2017 >>
DuLuMaMiJoViSa
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Parteneri
 
 
NUTRITIA SI ALIMENTATIA ANIMALELOR


Cãpriþã Rodica, Cãpriþã A.

Effect of heat treatment on soybean protein solubility

Efectul tratamentului termic asupra solubilitãþii proteinei din soia

398

Èermák, B., Frelich, J., Lád, F., Vondrášková, B., Vašátková, L., Fabiánová, R

The influence of grazing herbage on chosen parametres of milk quality

Influeþa plantelor de pe pãºune asupra anumitor parametrii de calitate a laptelui

.402

Ciurescu Georgeta, Hebean Veronica, Tamaº Viorica, Burcea D.

Use of dietary camelina (camelina sativa) seeds during the finishing period; effects on broiler performance and on the organoleptic traits of broiler meat

Investigaþii privind utilizarea seminþelor de camelinã (camelina sativa), asupra performanþelor productive ºi a unor însuºiri organoleptice ale cãrnii la puii broiler, în perioada de finisare

410

Creþescu Iuliana, Voia S., Drînceanu D., Chereji Rodica

Research concearning the productive effect of high proportions of barley in forage diets, as well as the yeast Saccharomyces cerevisiae Yea-Sacc1026strain

Cercetãri privind efectul productiv al proporþiilor mari de orz din raþiile furajere, precum ºi al drojdiei Saccharomyces cerevisiae tulpina Yea- Sacc1026 

418

Creþescu Iuliana, Dumitrescu Gabi, Petculescu Liliana, Drînceanu D., Petcu Mihaela

The influence of the experimental nutritional factors on the rumen histological structures

Influenþa factorilor nutriþionali experimentali asupra structurilor histologice ale rumenului

424

Criste Rodica D., Panaite Tatiana. D., Ropota Mariana

The egg – functional food. Comparative study on various nutritional solutions to enrich the egg polyunsaturated fatty acids. II Yolk fatty acids profile resulting from the dietary use of safflower oil and flax seeds

Oul-aliment functional. Studiu comparativ privind diferite solutii nutritionale de imbogatire cu acizi grasi polinesaturati. II. Profilul acizilor grasi in galbenusul oualor de la gaini care au avut ratii cu ulei de soia sau ulei de sofranel si seminte de in

431

Grãvilã Corina, Stana Letiþia, Pãdure Mirabela, Muselin F.

The effect of a new salicylate synthesis product on blood gsh values in rats 

Influenþa administrãrii unui nou produs de sintezã din clasa salicilaþilor asupra gsh-ului sanguin la ºobolani

.440

Grãvilã Corina, Stana Letiþia, Muselin F., Trif Alexandra

Glutathione dynamics in rats blood as a consequence of aluminium administration during two generations

Dinamica GSH-ului la ºobolani consecutiv aportului de aluminiu timp de doua generaþii

445

Hebean Veronica, Habeanu Mihaela, Moldovan I., Ciuca Nicoleta

Studies concerning nutritional methods to improve pig meat quality

Studii privind metode nutritionale de imbunatatire a calitatii carnii de porc

.451

Julean C., Drinceanu D., Luca I., ªtef Lavinia, ªtef D., Medrea C.

Effect of zinc source and supplementation level on productive indices in broiler chickens

Efectul sursei ºi nivelului de suplimentarea zincului asupra indicilor productivi la puii de carne

459

Lád F., Janèík F., Èermák B., Kadlec J.

The influence of additives for qualitative parameters of silage feeds

Influenþa aditivilor asupra parametrilor calitativi ai furajelor însilozate

467

Marin Monica, Pogurschi Elena, Drãgotoiu D., Dumitru M

The digestive utilization of lysine from proteic raw materials with supplementary addition of l-lysine marked with radioactive isotope 3H

Utilizarea digestivã a lizinei din materii prime proteice suplimentate cu lizinã marcatã cu izotopul radioactiv 3H

..

479

Marin Daniela Eliza,Taranu Ionelia, Tabuc Cristina, Stefan G., Dinischiotu Anca, Manda Gina , Dumitrescu Gabriela

Alterations induced by low levels of deoxynivalenol in weaned piglets

Alterari induse de niveluri scazute de deoxinivalenol la purcei dupa intarcare

485

Pogurschi Elena, Marin M, Dragotoiu Dumitru, Dumitru M.

The influence of supllimentation with selenium and iodine of compound feed for layers

Influenþa suplimentãrii cu seleniu ºi iod a nutreþurilor combinate destinate gãinilor ouãtoare

494

Polen T. Drinceanu D.,. Cristescu M

The effect of copper in different forms and levels of supplementation in feed for young pigs over some productive indices

Efectul cuprului sub diferite forme si niveluri de suplimentare in hrana tineretului porcin, asupra unor indici productivi

500

Polen T. Drinceanu D., Medrea C

The effect of copper under different forms and levels of supplement in the food of young pigs over the accumulation of copper and iron in tissues and organs

Efectul cuprului sub diferite forme si niveluri de suplimentare in hrana tineretului porcin

asupra acumularilor de cupru si fier in tesuturi si organe

;506

Pop I.M., Simeanu D.

Researches on the productive effect of a lipid absorption improver, used in broilers feeding

Cercetãri privind efectul productiv al unui ameliorator al absorbþie lipidelor la puii broiler de gãina

511

Popescu I., Grigoroiu E., Drinceanu D., Popescu Andreea, Corman Sandra

Corporal weight dependence at broilers using energy-protein ratio and lysine

Dependenþa masei corporale a puilor de carne funcþie de raportul energo-proteic ºi lizinã

517

Popescu I., Grigoroiu E., Drinceanu D., Popescu Andreea, Corman Sandra

Corporal weight dependence at broilers using energy-protein ratio and metionine+cystine

Dependenþa masei corporale a puilor de carne funcþie de raportul energo-proteic ºi metioninã+cistinã

521

Benþea, M., ªara A., Odagiu Antonia , Pantã L.

 Research concerning the influence of some probiotics (Bio-mos) and organic minerals (Sel-plex) on production performances in broiler chickens

Cercetǎri privind influenþa unor produse prebiotice (Bio-mos) ºi minerale organice (Sel- plex) asupra performanþelor de  producþie la puii de carne

525

Seregi J., Holló Gabriella, Zsarnóczay Gabriella, Kovács Ágnes, Pusztai P., Hajdu Z.,

Omega-3 fatty acids and local animal husbandry: tasks and possibilities for the human healthy nutrition

Acizi grasi n-3 si zootechnia locala: sarcini si posibilitati in alimentatia sanatoasa

531

Silion (Neo) Simina Iliana, Bura M., Drinceanu D., Nicula Maria

The effect of diet supplementation with two levels of mannanoligosaccharide on the performance of growing rabbits

Efectul a douã nivele de mananoligozaharide introduse în hranã asupra productivitãþii tineretului cunicul

535

Silion (Neo) Simina Iliana, Bura M., Luca I., Bãnãþeanu Dunea I.

The effect of dietary mannanologosaccharide in comparasion with that of Yea Sacc on the performance of growing rabbits

Efectul productiv al mananoligozaharidelor în comparaþie cu cel al drojdiei Yea Sacc în cazul tineretului cunicul

541

Simiz Eliza, Driha Ana, Drinceanu D.

The study of the economic efficiency in amino-acids supplementation of the laying hen`s fodder

Evaluarea eficienþei economice  a suplimentãrii cu aminoacizi sintetici a furajelor combinate pentru gãini ouãtoare

547

Simiz Eliza , Drinceanu D., Driha Ana , Brudiu Ileana

The application of polynomial regressions in the performing evaluation of laying hens fed with fodders using amino acids supplementation

Aplicaþii ale regresiilor polinomiale în evaluarea performanþelor gãinilor ouãtoare hrãnite cu furaje combinate suplimentate cu aminoacizi sintetici

552

Stãnculeþ Jana, Drinceanu D., Sãrãndan H., Cãpriþã Rodica, Bencsik I. Luca I., ªtef Lavinia, Gherasim Voichiþa

Influence of slow release urea on rumen ph dynamics in dairy cows

Influenþa ureei retardate asupra dinamicii ph-ului ruminal la vacile de lapte

558

Stef D., Drinceanu D., Stef Lavinia, Julean C., Druga M., Heghedus M. G.,

Bujanca G.

The influence of zinc dietary intake on poultry meat quality

Influenþa zincului asupra calitãþii cãrnii de pasãre

.563

ªtef Lavinia, Moþ Daniela, Drinceanu D., Luca I., ªtef D., Julean C.

Immunomodulatory effect of phyto-additives in broiler chickens

Efectul imunomodultor al fitoaditivilor la puii de carne.

568

ªtef Lavinia, Dumitrescu Gabi, Drinceanu D., Luca I., ªtef D.

Histological modification at the jejunum level generated by introducing medicinal plants and essential oils in broilers feed

Modificãri histologice la nivelul jejunului generate de utilizarea plantelor medicinale ºi a uleiurilor esenþiale în hrana puilor de carne

574

Tetileanu Ramona, Drinceanu D., Luca I., ªtef Lavinia, Cãpriþã Rodica,

Berlovan T.G.A.

The influence of some enzymatic mixtures on nutritive and bioproductive indices and on digestive viscosity at duodenum level at broiler chickens fed with diets rich in NDF and ADF

Influenþa unor preparate enzimatice asupra principalilor indici nutritivi ºi bioproductivi ºi asupra vâscozitãþii la nivelul duodenului la puii de carne hrãniþi cu o dietã bogatã în NDF ºi ADF

580.

Tetileanu Ramona, Drinceanu D., Luca I., ªtef Lavinia, Cãpriþã Rodica,

Berlovan T.G.A.

The influence of diffrent levels of NDF and adf on nutritive and bioproductive indices and on digestive viscosity at the jejunum and ileum level at broiler chickens fed with a diet containing an enzymatic mixture

Influenþa nivelelor diferite de NDF ºi ADF asupra principalilor indici nutritivi ºi bioproductivi ºi asupra vâscozitãþii la nivelul jejunului ºi ileonului la puii de carne în a cãror dietã s-a încorporat un preparat enzimatic

588

Voia O., D. Drînceanu I.; Pãdeanu I., Alhorani I., Moþ T.

Effects of some probiotics on the growth indices in young sheep

Efectul unor probiotice asupra indicilor de creºtere la tineretul ovine

595

Voicu Dorica, Hebean Veronica, Hebeanu Mihaela, Voicu I.

Investigations on the influence of high fatty acids diets on fattening steers meat production and meat quality

Cercetãri privind influenþa utilizãrii unor nutreþuri bogate în acizi graºi asupra indicilor cantitativi ºi calitativi ai carnii la taurine

.601

Weis J., Hrnèár C., Civáò S.

The verify of probiotic preparate in fattening of hybrid Hubbard JV males

Utilizarea preparatelor probiotice în creºterea ºi îngrãºarea hibrizilor Hubbard JV masculi .

.609

Weis J., Civáò S., Hrnèár C

The effect of two - elemneted probiotic preparate on basic fattening parameters of hybrid Hubbard JV

Efectul a douã preparate probiotice asupra indicilor productivi ai hibridului Hubbard JV

614

Weis J., Civáò S., Hrnèár C.

Utilization of probiotic strain at intesification of broiler chickens growth ability

Utilizarea probioticelor ca promotori de creºtere a puilor de carne

620


Web design Timisoara
Prezentare Facultate  |    Noutati  |   Evenimente  |   Localizare pe harta  |   Contact
USABMVT
Copyright © 2017. Toate drepturile rezervate
Web design Timisoara