Ultimele Noutati
Conferinta
 
Iun
08
Postat de: Admin ZOO
Sectiune: Fac. de Zootehnie si Biotehnologii
Conferinta privind sprijinirea producatorilor locali
Calendar Evenimente
<< Iulie, 2017 >>
DuLuMaMiJoViSa
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Parteneri
 
 

     Zootehnia - Știința creșterii animalelor - Studiază procesele de creștere, reproducere, nutriție și lactație la animalele de interes economic, precum și modul în care aceste procese fiziologice pot fi controlate pentru a îmbunătății productivitatea, sănătatea, bunăstarea animalelor și profitabilitatea exploatațiilor zootehnice și piscicole.

   Ingineria zootehnică este o profesie complexă deoarece inginerul zootehnist este, in egală măsură, un biolog, un nutriționist, un tehnolog și un economist.
   Absolvenții noștri au competențele necesare să proiecteze, să organizeze, să conducă și să îndrume ferme de animale și procese de producție animală, la toate speciile de animale domestice, precum și in domeniul apiculturii, acvaculturii, creșterii animalelor de laborator și de agrement.
 
    Biotehnologiile agricole — Un domeniu modern, în plină dezvoltare, bazat pe aplicarea biologiei în agricultură. Utilizează sistemele biologice, organisme vii sau derivați ai acestora pentru a obține sau modifica produse sau procese de uz specific. Biotehnologiile reprezintă astăzi un fascinant domeniu de cercetare și producție cu o dinamică spectaculoasă, depășită poate doar de cel al informaticii.
   Domeniul biotehnologiilor, plasat încă la frontierele cunoașterii, este solicitat in străinătate iar, in ultimul timp, și la noi in țară.
   Biotehnologiile găsesc soluții acolo unde alte științe își ating limitele.
 
 
 

Web design Timisoara
Prezentare Facultate  |    Noutati  |   Evenimente  |   Localizare pe harta  |   Contact
USABMVT
Copyright © 2017. Toate drepturile rezervate
Web design Timisoara