Home | Noutati | Evenimente | Contact
Facultati
Departamente
Detalii
Vizita delegatiei USAMVBT

Despre vizita delegației din Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I al României din Timisoara la Agri Food and Biosciences Institut din Belfast - Irlanda de Nord.

În perioada 5-10 octombrie 2017, o delegație de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I al României din Timisoara, formată din: Rector Prof. dr ing Cosmin Alin Popescu, Prorectori prof. dr. ing Tiberiu Iancu și prof. dr.Sorin Stanciu, decanul Facultății de Agricultură prof dr. Florin Imbrea, decanul  Facultății de Zootehnie și Biotehnologii Prof. dr. ing Nicolae Păcală, Prodecani prof. dr. Lavinia Ștef și prof. dr. Ioan Pet și prof. dr. ing Ioan Bencsik, directorul departamentului de Biotehnologii, a efectuat o vizită la Agri Food and Biosciences Institut în Belfast - Irlanda de Nord.
Obiectivul principal al acestei vizite l-a constituit consolidarea relațiilor de colaborare dintre cele două instituții, care se vor materializa în viitorul apropiat în următoarele direcții:

De un deosebit interes se va bucura în viitor realizarea de programe de cercetare comune, cu finanțare europeană sau non UE.
În timpul acestei vizite cercetătorii din AFBI, sub coordonarea dl director Dr Sinclair Mayne, și-au prezentat cercetările în domeniul biotehnologiilor și nu numai. La aceasta, s-au adăugat și vizitele de prezentare a diferitelor locații ale institutului, unde se desfășoară activități de cercetare.
Urmează ca anul viitor o delegație, formată din reprezentanții AFBI Belfast, să participe la Simpozionul Științific, organizat de USAMVB Regele Mihai I al României din Timisoara, în luna mai.Copyright © 2018. USABMVT
Web design by Royalty