Home | Noutati | Evenimente | Contact
Facultati
Departamente
Detalii
Asociatii studentesti

Asociații studențești

Liga Studenților AGROWEST

Agrowest Timisoara
Calea Aradului nr.119
Cămin 2, Camera 102
300645 Timișoara
Fax: :0256/200296
E-mail: agrowest2003@yahoo.com

Prezentare

În data de 19.06.1997, un comitet de inițiativă format din 33 membri, a constituit Organizația Studențească din cadrul USAMVB Timișoara cu denumirea de Organizația Studenților din Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara (OSUSAMVBT)

În anul 2003 OSUSAMVBT își modifică denumirea și Statutul, devenind Liga Studenților AGROWEST din USAMVB Timișoara.

L.S. AGROWEST monitorizează reprezentarea studenților în Consiliile profesorale ale facultăților și în Senatul universității, urmărind probleme legate de instruire, educație, promovare a valorilor și intereselor studenților agronomi, a studenților si tineretului în general dar și pe cele de divertisment.
Liga reprezentă studenții din USAMVB Timișoara, implicându-se în probleme administrative și sociale, prin intermediul Comitetelor de cămin.

Conducerea Agrovest

Presedinte
Costea Bogdan
Vicepresedinte
Agache Georgiana
Secretar Gen.Trezorier
Radu Andreea
tel: 0727508978
tel:0740 194518
tel: 0720396488
   

în prezent Liga numără 80 de membri cotizanți (înscriși peste 1000 studenți). Așteptăm alături de noi cÂt mai mulți studenți, care doresc sa se implice în acțiunile noastre, oameni cu inițiativă și care nu vor să rămână indiferenți!

Activități

  • Miss-U.S.A.B.

Această activitate se adresează câștigătoarelor concursurilor de Miss organizate de fiecare facultate din cadrul USAMVBT. Traditia de mulți ani a fost reînviată în 2003 de către membrii L.S. AGROWEST.

miss USAB

Scopul este desemnarea reginei frumuseții din U.S.A.M.V.B .T, pentru reprezentarea acestuia la diverse concursuri organizate la nivel local și național.

Juriul este format din reprezentanți ai USAMVBT, ai L.S. AGROWEST, sponsori și diverși invitați.

  • Ziua mondială a pământului

Proiectul "Ziua Mondială a Pamântului" , desfășurat în 22 aprilie 2002, a constat în:

organizareaunui simpozion pe teme de interes major cum ar fi importanța implicării populației, în special a tinerilor și a ONG-urilor în realizarea unui mediu curat, rolul Administrației Publice Locale în rezolvarea problemelor de mediu și conservarea Pământului;

igienizarea campusului USAMVBT prin curățarea, amenajarea spațiilor verzi și strângerea deșeurilor și transportarea lor în locuri special amenajate .

Principalul obiectiv al acestor acțiuni a fost realizarea unei conștiințe ecologice în rândul tinerilor, prin implicarea lor directă în activitățile de conservare și ecologizare a Pământului.

AGRONOMIADA

La această manifestare culturală, profesional-științifică și sportivă de tradiție sunt invitate toate universitățile de științe agricole din țară: Timișoara, București; Cluj - Napoca; Iași; Craiova, iar în anul 2004 a fost invitată și Universitatea de Științe Agricole din Chișinău, Republica Moldova.

În anul 2003, L.S. AGROWEST a organizat la Timișoara, în perioada 15-18 mai, cea de-a XV-a ediție a acestui concurs, după o pauză de un an de zile.

Concursul din 2004 a fost organizat la Iași.

Agronomiada 2003

Copyright © 2017. USABMVT
Web design by Royalty