Home | Noutati | Evenimente | Contact
Facultati
Departamente
Detalii
Consiliere

CENTRUL DE CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ȘI ORIENTARE ÎN CARIERĂ (CCPOC)


   CCPOC se află în incinta campusului universitar și oferă servicii specializate de asistență și consiliere psihologică, educațională și de orientare în carieră. În cadrul centrului puteți afla informatii referitoare la oferta educatională a universității, identificarea celui mai bun loc de muncă și optimizarea personală.
   Alături de noi trecerea de la viața de student la tot ceea ce presupune adaptarea la cerintele unui job este mult mai ușoară. Încercăm impreună să descoperim diferențele dintre ceea ce vă doriti si ceea ce se poate realiza, dar mai ales CUM se poate realiza. Echipa centrului formată din specialiști în psihologie și pedagogie este alături de acei studenți sau absolventi care au nevoie de consiliere în carieră, consiliere psihologică sau educațională:

   În ceea ce priveste consilierea si orientarea in carieră fiecare consilier este un un coordonator,un prieten serios, un partener în relația cu cerințele/ofertele de pe piața muncii.
   Centrul funcționează în cadrul Facultății de Agricultură, etajul V, camera 525. Persoana contact: Mirela Samfira, tel. 0732161270.

 

SERVICIILE DE CONSILIERE ȘI ORIENTARE SUNT GRATUITE !

 

 

Copyright © 2017. USABMVT
Web design by Royalty