Home | Noutati | Evenimente | Contact
Facultati
Departamente
Detalii
Consiliere

 

DRUMUL PE CARE ÎL POȚI URMA PENTRU UN VIITOR DE SUCCES
TRECE PE LA UNIVERSITATE !

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC)

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al U.S.A.M.V.B. „Regele Mihai I al României” din Timișoara (CCOC-USAMVBT) are ca misiune sprijinirea studenților, a elevilor ca potențiali studenți și a absolvenților în dezvoltarea unei cariere de succes, prin informare, consiliere, orientare și facilitarea accesului pe piața muncii. Serviciile de consiliere și orientare a carierei includ 5 tipuri principale de intervenții: informarea cu privire la carieră, educația cu privire la carieră, consilierea în carieră (consilierea profesională), consilierea pentru angajare și plasarea la locul de muncă.
Scopul „CCOC-USAMVBT”este informarea publicului țintă despre acordarea de suport specializat persoanelor care au fost, vor fi sau sunt cuprinse în programele educaționale ale USAMVBT în vederea optimizării traseului educațional și profesional al acestora. De asemenea, CCOC-USAMVBT desfășoară activități pentru realizarea misiunii și obiectivelor sale contribuind activ la dezvoltarea capacității decizionale a viitorilor și actualilor studenți și absolvenți ai USAMVBT privind managementul carierei în contextul schimbărilor legislative și a dinamicii permanente a pieței muncii.Aici, ne găsiți !

DIRECTOR CCOC-USAMVBT
Conf.dr. ORBOI Manuela Dora
contact: ccoc@usab-tm.ro

 

USAMVB "Regele Mihai I al României" din Timișoara și platforma de recrutare SmartDreamers aduc cele mai atractive joburi dedicate studenților. Aplică sau postează un anunț!

 

 

Copyright © 2018. USABMVT
Web design by Royalty