Home | Noutati | Evenimente | Contact
Facultati
Departamente
Detalii
Evenimente

Programul de internship ,,Seamana-ti Succesul Acum!” organizat de Facultatea de Agricultura si Compania MONSANTO in data de 07martie 2018, ora 10,00, in Aula Magna a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului” Regele Mihai I al României”din Timisoara, s-a bucurat de un real interes din partea studentilor prezenti intr-un numar mare la eveniment. Studentii au venit la eveniment cu un CV actualizat!

In cadrul evenimentului "BE ERASMUS+, CHANGE YOUR LIFE!" desfasurat in data de 7 martie 2018 au fost prezentate mobilitatile de studiu, oportunitatile de practica si locurile disponibile in anul universitar 2018-2019.

In data de 21 martie 2018, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului "Regele MIhai I al Romaniei" din Timisoara s-a organizat Internationalisation Ambassadors, un eveniment la care a participat d-na Natalia-Elena INTOTERO, Ministrul romanilor de pretutindeni, consuli, studenti romani si straini care studiaza in universitatea noastra.

Evenimentul din data de 27 martie 2018 "Inovatii in agricultura - utilizarea microorganismelor benefice in agricultura, productii integrate si biologice" organizat de Facultatea de Agricultura impreuna cu SIRIO ORGANIC a reunit cercetatori, cadre didactice si studenti interesati de tematica abordata.

 
Copyright © 2018. USABMVT
Web design by Royalty