Home | Noutati | Evenimente | Contact
Facultati
Departamente
Detalii
Evenimente

CONCURSUL INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL BIOLOGIEI SI AL STIINTELOR AGRICOLE

Facultatea de Agricultura a organizat in data de 15 iunie 2018 Prima Editie a CONCURSULUI INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL BIOLOGIEI SI AL STIINTELOR AGRICOLE

Concursul a oferit studentilor si masteranzilor posibilitatea de a-si prezenta proiectele si perspectivele lor in ceea ce priveste inovatia, transferul tehnologic in domeniile Agronomie si Biologie.

Au participat studenti din universitatea noastra, de la Facultatea de Agricultura Novi Sad, Serbia si de la universitati din tara de la programele de studiu: Agricultura, Protectia plantelor si Biologie.

 

Concursul s-a desfasurat pe trei sectiuni, cu urmatoarele tematici:

- Ferma viitorului;

- Protectia plantelor la nivel de expertiza si identificare;

- Conservarea Biodiversitatii.

Au fost acordate premii pentru fiecare domeniu: agricultura, protectia plantelor si biologie, fiind premiate proiectele inovative, cu mare accent pe posibilitatea transferului tehnologic.


Programul de internship ,,Seamana-ti Succesul Acum!” organizat de Facultatea de Agricultura si Compania MONSANTO in data de 07martie 2018, ora 10,00, in Aula Magna a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului” Regele Mihai I al României”din Timisoara, s-a bucurat de un real interes din partea studentilor prezenti intr-un numar mare la eveniment. Studentii au venit la eveniment cu un CV actualizat!

In cadrul evenimentului "BE ERASMUS+, CHANGE YOUR LIFE!" desfasurat in data de 7 martie 2018 au fost prezentate mobilitatile de studiu, oportunitatile de practica si locurile disponibile in anul universitar 2018-2019.

In data de 21 martie 2018, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului "Regele MIhai I al Romaniei" din Timisoara s-a organizat Internationalisation Ambassadors, un eveniment la care a participat d-na Natalia-Elena INTOTERO, Ministrul romanilor de pretutindeni, consuli, studenti romani si straini care studiaza in universitatea noastra.

Evenimentul din data de 27 martie 2018 "Inovatii in agricultura - utilizarea microorganismelor benefice in agricultura, productii integrate si biologice" organizat de Facultatea de Agricultura impreuna cu SIRIO ORGANIC a reunit cercetatori, cadre didactice si studenti interesati de tematica abordata.

 
Copyright © 2018. USABMVT
Web design by Royalty