Home | Noutati | Evenimente | Contact
Facultati
Departamente
Detalii
Proiecte Cercetare

Programe de Cercetare in Derulare si Finalizate

 UTILIZAREA STEARINEI OBTINUTA PRIN FRACTIONARE USCATA DIN UNTURA DE PORC CA SUBSTITUT AL MARGARINEI IN PROCESUL DE FABRICATIE A FOIETAJULUI 

PREPARATE NATURALE ECOLOGICE CU ACTIUNE ANTIFUNGICA

Programe de cercetare cuprinse in perioada 2005 - 2010

Cercetari Privind Efectul Combinat al Unor Microelemente si Fitoaditivi Asupra Starii de Sanatate, Performantelor Bioproductive si Asupra Calitatii Carnii

 Evaluarea Efectelor Procesarii Asupra Proprietatilor Fizico-Chimice si Nutritionale Ale Unor Produse Vegetale

Studii Privind Potentialul Unor Antioxidanti Diterpenoidici Naturali de Maximizare a Stabilitatii Oxidative a Fractiei Lipidice din Produsele Lactate prin Manipularea Balantei Pro-Antioxidante

Crearea Unei Infrastructuri Pentru Monitorizarea Unor Contaminanti din Alimente. Acreditarea Unui Laborator de Incercari Pentru Detectia Aflatoxinelor din Produsele Alimentare

IMBUNATATIREA PROGRAMELOR DE STUDII MASTER CU PROFIL AGROALIMENTAR
PRIN PROMOVAREA INOVARII SI ASIGURAREA CALITATII IN ACORD
CU CERINTELE CALIFICARILOR DIN ROMANIA SI UNIUNEA EUROPEANA
(CALIMAS)
POSDRU 86/1.2/S/61841

Copyright © 2017. USABMVT
Web design by Royalty