ACTIVITĂȚI PRACTICE ÎN LABORATORUL DE ANALIZE FIZICO - CHIMICEÎn cadrul stagiilor de pregătire practică cursanții de la Specializarea Tehnician controlul calităţii produselor agroalimentare efectuează analize senzoriale, fizico-chimice și microbiologice pentru toate categoriile de produse alimentare: produse de panificație, produse lactate și produse din carne.
|
ACTIVITĂȚI PRACTICE ÎN LABORATORUL DE CARMANGERIE
În cadrul stagiilor de pregătire practică, cursanții de la Specializarea Tehnician în prelucrarea cărnii și laptelui apreciază calitatea materiilor prime, a semipreparatelor și a produselor finite, prin examen organoleptic, fizico-chimic și microbiologic pentru carne, pește și lapte.
|
ACTIVITĂȚI PRACTICE ÎN LABORATORUL DE PANIFICAȚIE
În cadrul stagiilor de pregătire practică, cursanții de la Specializarea Tehnician pentru panificație și produse făinoase determină calitatea materiilor prime și a produselor finite din industria morăritului și produselor făinoase, în scopul stabilirii valorii nutriționale dar și rezultatele examenului organoleptic, fizico-chimic și microbiologic și compararea acestora cu valorile din standardele de referință.
|
Activități practice din laboratoarele noastre
Vezi aici știrea difuzată despre noi și activitățile noastre