TwitterYoutubeInstagram

PRACTICA

Home » ACTIVITATI » PRACTICA

 

ACTIVITĂȚI PRACTICE ÎN LABORATORUL DE ANALIZE FIZICO - CHIMICE

 

În cadrul stagiilor de pregătire practică cursanții de la Specializarea Tehnician controlul calităţii produselor agroalimentare efectuează analize senzoriale, fizico-chimice și microbiologice pentru toate categoriile de produse alimentare: produse de panificație, produse lactate și produse din carne.

 

Vezi galeria foto

 

 

ACTIVITĂȚI PRACTICE ÎN LABORATORUL DE CARMANGERIE

 

În cadrul stagiilor de pregătire practică, cursanții de la Specializarea Tehnician în prelucrarea cărnii și laptelui apreciază calitatea materiilor prime, a semipreparatelor și a produselor finite, prin examen organoleptic, fizico-chimic și microbiologic pentru carne, pește și lapte.

 

Vezi galeria foto

 

 

ACTIVITĂȚI PRACTICE ÎN LABORATORUL DE PANIFICAȚIE

 

În cadrul stagiilor de pregătire practică, cursanții de la Specializarea Tehnician pentru panificație și produse făinoase determină calitatea materiilor prime și a produselor finite din industria morăritului și produselor făinoase, în scopul stabilirii valorii nutriționale dar și rezultatele examenului organoleptic, fizico-chimic și microbiologic și compararea acestora cu valorile din standardele de referință.

 

Vezi galeria foto

 

 

Activități practice din laboratoarele noastre

 

Vezi aici știrea difuzată despre noi și activitățile noastre

 

 

NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon
Telefon

Adresa
TwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2024 USVT . Web design by Royalty