FacebookTwitterYoutubeInstagram

Fluxul de activitati

Home » Clinicile Veterinare Universitare » Fluxul de activitati

Fluxul de activitati

  1. Înregistrarea dumneavoastră se face în serviciul REGISTRATURĂ (link)  unde este necesară completarea unor documente(link) conform legislației în vigoare și prevederilor din regulamentele interne ale universității noastre.
  2. Examinarea preliminară se va face în PUNCTUL DE TRIAJ (link), urmând ca apoi dumneavoastră împreună cu animalul să fiți însoțit în clinicile de specialitate (link).
  3. Examinarea de specialitate are loc în una sau în mai multe CLINICI (link) și SERVICII DE SPECIALITATE (link), unde vi se va prezenta diagnosticul animalului dumneavoastră, opțiunile de tratament – inclusiv costurile, evaluarea sanselor de vindecare (prognosticul). Este necesar acordul dumneavoastră scris (link documente – accord) pentru fiecare procedură medicală la care va fi supus animalul dumneavoastră, ceea ce implică inclusiv asumarea costurilor acestora. Personalul nostru de specialitate va poate recomanda internarea animalului în SPITALUL (link) Clinicilor Veterinare Universitare.
  4. Achitarea costurilor pentru serviciile medicale veterinare de care a beneficiat animalul dumneavoastră se face în serviciul REGISTRATURĂ (link). Plata se poate face în numerar.
NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon SECRETARIAT:
+40256277008
+40256277118
Clinici Veterinare:
+40256277012
Calea Aradului, nr. 119, cod poºtal 300645
Adresa
FacebookTwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2024 USAMBVT . Web design by Royalty