FacebookTwitterYoutubeInstagram

Workshop „Valorificarea energetică a nămolurilor de epurare din aria de operare a Aquatim SA. Preocupări viitoare pentru independența energetică a stațiilor de epurare”

Home »Evenimente » Workshop „Valorificarea energetică a nămolurilor de epurare din aria de operare a Aquatim SA. Preocupări viitoare pentru independența energetică a stațiilor de epurare”
22.04.2024

Facultatea de Agricultură, Departamentul de Dezvoltare Durabilă și Ingineria Mediului organizează cu ocazia Zilei Internaționale a Pământului workshop-ul „Valorificarea energetică a nămolurilor de epurare din aria de operare a Aquatim SA. Preocupări viitoare pentru independența energetică a stațiilor de epurare” ediția I, în data de 22.04.2024, ora10:00. 
 
Workshop-ul se adresează tuturor cadrelor didactice și studenților de la Facultatea de Agricultură, Programul de studiu Ingineria și protecția mediului în agricultură. Subiectele abordate vor cuprinde problematica epurării apelor uzate și valorificarea energetică a nămolurilor de epurare și vor fi susținute de specialiști de la Aquatim SA.
 
 

 

 

NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon 0256 277 007
Calea Aradului nr.119, 300645 Timisoara, jud. Timis, Romania
Adresa
FacebookTwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2024 USAMBVT . Web design by Royalty