FacebookTwitterYoutubeInstagram

Proiecte Cercetare

Home » Cercetare » Proiecte Cercetare

Programe de Cercetare in Derulare si Finalizate

EIT Food RIS Consumer Engagement Labs

(Coordonator proiect: S.L. Dr. Ing. Cocan Ileana)

Project presentation

 Weekly Newsletter - #/6 sept 2024

Innovative education foR sustaInable entrepreneur Ship In Life sciences, INTRINSIC, Responsabil academic USAMVBT, 2018-2021

(Responsabil: S.l. Dr. Ing. Rădoi Bogdan Petru)

Cooperation on innovation and exchange of good practice in the hypoglycemia diet for people with diabetes (HYPOGLYCEDIET), 

(Coordonator proiect: Prof. Dr. Ing. Alexa Ersilia)

Let’s produce new functional bakery products for people with digestive disorders, FBforPDD (Responsabil USAMVBT:

(Coordonator proiect: Prof. Dr. Ing. Alexa Ersilia)

Strategies to predict, prevent and reduce the effect of fungal contamination on cereal quality, production and food safety SAFETYCER

(Director/Responsabil USAMVBT: Prof. Dr. Ing. Ersilia Călina Alexa)

Studiul bioactivității sinergice a unor premixuri antioxidante cu rol în fortifierea bolnavilor de Parkinson,

(director: Conf. Dr. Ing. Despina Maria Bordean)

Influenţa catalizatorilor biotehnologici asupra preparatelor obţinute echimentelor SC REFRACTIM SA

(director: Conf. dr. ing. Ioan David)

Studiul încărcăturii bacteriologice şi micologice a materiilor prime, a produselor finite și  a mediului din incintele de producție și din depozite)

(director: Conf. dr. Mişcă Corina Dana)

Cercetări privind valorificarea unor substante biologic active în vederea obţinerii unor produse alimentare cu aport nutritiv ridicat 

(director: Conf. dr. Velciov Ariana Bianca)

 UTILIZAREA STEARINEI OBTINUTA PRIN FRACTIONARE USCATA DIN UNTURA DE PORC CA SUBSTITUT AL MARGARINEI IN PROCESUL DE FABRICATIE A FOIETAJULUI 

PREPARATE NATURALE ECOLOGICE CU ACTIUNE ANTIFUNGICA

Programe de cercetare cuprinse in perioada 2005 - 2010

Cercetari Privind Efectul Combinat al Unor Microelemente si Fitoaditivi Asupra Starii de Sanatate, Performantelor Bioproductive si Asupra Calitatii Carnii

 Evaluarea Efectelor Procesarii Asupra Proprietatilor Fizico-Chimice si Nutritionale Ale Unor Produse Vegetale

Studii Privind Potentialul Unor Antioxidanti Diterpenoidici Naturali de Maximizare a Stabilitatii Oxidative a Fractiei Lipidice din Produsele Lactate prin Manipularea Balantei Pro-Antioxidante

Crearea Unei Infrastructuri Pentru Monitorizarea Unor Contaminanti din Alimente. Acreditarea Unui Laborator de Incercari Pentru Detectia Aflatoxinelor din Produsele Alimentare

IMBUNATATIREA PROGRAMELOR DE STUDII MASTER CU PROFIL AGROALIMENTAR
PRIN PROMOVAREA INOVARII SI ASIGURAREA CALITATII IN ACORD
CU CERINTELE CALIFICARILOR DIN ROMANIA SI UNIUNEA EUROPEANA
(CALIMAS)
POSDRU 86/1.2/S/61841

NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon 0256/277327, 0256/277004
Calea Aradului, Nr. 119
Adresa
FacebookTwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2024 USVT . Web design by Royalty