FacebookTwitterYoutubeInstagram

Informatii generale

 

 

INVITATIE

 

  FACULTATEA DE BIOINGINERIA RESURSELOR ANIMALIERE din Timisoara, Romania, FACULTATEA DE AGRICULTURA din Ceske Budejovice-Cehia, FACULTATEA DE BIOTEHNOLOGII ȘI TEHNOLOGII ALIMENTARE din Nitra-Slovacia, FACULTATEA DE AGROBIOLOGIE SI  RESURSE ALIMENTARE din Nitra-Slovacia, FACULTATEA DE AGRICULTURA din Novi Sad-Serbia, FACULTATEA DE TEHNOLOGIE AGRICOLA din Salonic, Grecia si INSTITUTUL DE CERCETARI AGRO-ALIMENTARE BELFAST, Irlanda de Nord va adreseaza invitatia de a participa la Simpozionul Stiintific International BIOINGINERIA RESURSELOR ANIMALIERE .

 

Dragi participanți,

Datorita instituirii stării de urgență pe teritoriul României ca urmare a situației epidemiologice cauzate de SARS- CoV-2, Conferința multidisciplinară privind dezvoltarea durabilă, secțiunea BIOINGINERIA RESURSELOR ANIMALIERE, va avea loc, online, între 8-9 Octombrie 2020.
Ca urmare, datele de înscriere a lucrărilor în cadrul conferinței s-au modificat, detalii pot fi gasite in invitatia Conferintei.

 Vom fi deosebit de bucurosi sa ne onorati cu prezenta la aceasta manifestare

 

www.conference.spasb.ro

 

Anunt important 
În data de 27 noiembrie 2020 va avea loc a patra editie a Simpozionului Stiintific International dedicat studentilor, doctoranzilor și tinerilor cercetatori

 

NEWSLETTER
USAMVBT
Telefon +40256 277 003
+40256 277 110
Telefon info@animalsci-tm.ro
secretariatfbira@usab-tm.ro
Calea Aradului nr. 119, Cod Postal 300645, Timisoara, Timis
Adresa
FacebookTwitterYoutubeInstagram
PlatiOnline
Copyright © 2020 USAMBVT . Web design by Royalty